Game info

Train Fever

Train Fever is een game waarin spelers hun eigen spoorlijnen en busroutes aanleggen. Door verschillende steden met elkaar te verbinden, wordt de economie verder verbeterd. Bij het aanleggen van sporen moet rekening worden gehouden met het omliggende terrein, zoals rivieren of bergen. Door succesvolle routes te plannen, zijn nieuwe spoorlijnen te openen. Gaandeweg het spel, worden ervaringspunten verdiend waardoor er steeds grotere en uitgebreidere constructies zijn te bouwen. Train Fever is gefinancierd via het crowdfundingplatform Gambitious, waardoor investeerders inspraak hebben op de uiteindelijke inhoud van de game.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Train Fever kent een paar interessante elementen, waardoor de game zich verzekert van een plekje bij de meest aantrekkelijk treinsimulatorgames ooit. En dat is zeker geen gemakkelijke opgave. Dat de game niet alles goed doet, en wat meer content mist om de game ook echt geweldig te maken, is de makers vergeven. De game zit in essentie erg goed in elkaar en we kunnen dan ook alleen maar respect hebben voor het eindproduct.</p>
    Score: 80 Uitstekend
    • Dynamische wereld, overtuigend realisme, uitdagende balans die zorgt voor een wezenlijk doel in een open sandboxgame
    • Terrein editor werkt niet naar behoren, mist soms cruciale informatie

Artikelen

Screenshots PC


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord