Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Game info

TrackMania DS

TrackMania voor de Nintendo DS is een racegame waarin de nadruk ligt op zelfgemaakte circuits. Het gaat hierbij om extreme circuits met enorme sprongen, loopings en andere spectaculaire mogelijkheden. Het is de eerste keer dat de TrackMania-serie uit wordt gebracht buiten de PC. TrackMania DS bevat uitgebreide mogelijkheden om eigen circuits te maken en tot in de kleinste details uit te werken. Via Wi-Fi is het mogelijk circuits uit te wisselen en tegen elkaar te racen, terwijl de singleplayer losse challenges en een volledige campaign bevat.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Met Trackmania DS toont ontwikkelaar Firebrand Games aan dat het mogelijk is om ook zonder een hoogdravende reclamecampagne een waardig product uit de fabriek te laten rollen. De game blinkt op zo goed als alle fronten uit en weet een onderbevolkt genre van de Nintendo DS te voorzien van een zeer vermakelijke opvulling, die de aanschaf meer dan waard is. Mits je de afwezigheid van de online spelmodi op de koop toe neemt.</p>
    Score: 80 Uitstekend
    • Circuitontwerper. Diversiteit. Technisch uitstekend. Spelduur
    • Geen online spelmodi. Plaatsing herstartknop. Achtergrondmuziek

Artikelen

Screenshots (9)