Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Game info

Total War: Shogun 2

Total War: Shogun 2 is het vervolg op het in 2000 verschenen Shogun: Total War. Feodaal Japan werd ooit geregeerd door één overheid, maar is inmiddels opgesplitst in veel verschillende clans, met een voorliefde voor oorlogsvoering. Jij stapt in de schoenen van een Daimyo, een leider van een clan, om zo Japan te verenigen onder de vlag van jouw clan. De game speelt zich tien jaar na Shogun: Total War af. In Total War: Shogun 2 hanteren de vijanden ten opzichte van Empire: Total War slimmere strategieën. Daarnaast zijn er nieuwe multiplayermodi toegevoegd.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Shogun 2 is een hommage aan Shogun: Total War. In alles ademt de game diezelfde stijl en degelijkheid uit waar het eerste deel zo beroemd mee is geworden. We zullen echter nooit meer met weemoed terugdenken aan het eerste deel, want Shogun 2 is dankzij de sterk verbeterde gameplay en het turnbased-gedeelte dat nu nog meer diepgang kent gewoonweg de betere game.</p>
    Score: 90 Fantastisch
    • Op en top Japans; veel overzichtelijker dan zijn voorgangers; beter gevechtsgedeelte; de ninja
    • Kleine, irritante bugs

Artikelen

Screenshots (34)