Game info

Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai

Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai is een uitbreiding voor Total War: Shogun 2. Dat spel is niet nodig om deze uitbreiding te spelen. Fall of the Samurai speelt zich af tijdens de opkomst van de industriële revolutie in 1863, waarin Britse, Franse en Amerikaanse militaire grootmachten Japan binnenvallen met modernere, machinale wapens. De speler krijgt de keuze om te strijden voor de opkomende keizerlijke macht of het oude Shogunaat. De uitbreiding bevat zes nieuwe speelbare clans, een grotere en verbeterde campagnekaart met nieuwe provincies, nieuwe ontwikkelingspaden voor gebouwen en technologie en toevoegingen als spoorwegen en zeebombardementen. Ook zijn er zowel op land als op zee diverse nieuwe eenheden beschikbaar. Verder bevat de uitbreiding drie nieuwe soorten agenten op de campagnekaart, vier nieuwe historische scenario's, een nieuw mechanisme voor belegeringen en een uitgebreide multiplayermodus.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Fall of the Samurai is de uitstekende mix tussen oude en nieuwe oorlogsvoering, al neigt de game soms iets te veel naar het nieuwe, waardoor liefhebbers van de oude strijdwijze zich soms wat benadeeld kunnen voelen. De uitbreiding is daarentegen zo groot en anders dat je hem eigenlijk niet kan laten liggen. Een uitbreiding die het origineel zonder meer tot grotere hoogtes stuwt.</p>
    Score: 85 Uitstekend
    • Shogun 2 met extra’s, interessante combi tussen oud en nieuw, waar voor je geld
    • verschillen tussen de zijdes niet altijd even goed uitgewerkt, leunt zwaar op artillerie

Artikelen

Screenshots PC


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord