Game info

Torchlight II

Torchlight II is het vervolg op Torchlight en zet de actievolle gameplay voort, die spelers vele wapens, uitrusting en andere voorwerpen als beloning geeft. Zij moeten zich door vele kerkers en andere gevaarlijke plekken heenworstelen om uiteindelijk het verhaal tot een goed eind te brengen. Deze uitdagingen worden iedere keer opnieuw gegenereerd en zullen daarom nooit precies hetzelfde spelen. Torchlight II kan in tegenstelling tot zijn voorganger wel met andere spelers online gespeeld worden. Ook voegt het tweede deel een extra klasse toe en hebben spelers meer mogelijkheden om hun personage aan te passen.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Torchlight 2 is een gigantische stap vooruit ten opzichte van het eerste deel. Op vrijwel ieder vlak zijn enorme verbeteringen gemaakt, al innoveert de game binnen het genre an sich niet heel veel. Dat laatste neemt niet weg dat Torchlight 2 zich, zeker als je de prijs meeneemt, presenteert als de beste lootgame van het jaar.</p>
    Score: 95 Fantastisch
    • Enorm veel inhoud, gigantische verbetering ten opzichte van eerste deel, veel vrijheid
    • Houdt strak vast aan conventies van het genre, valsspelen ligt op de loer

Artikelen

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord