Game info

Too Human

In Too Human speel je als de cybernetische god Baldur en kom je terecht in een voortdurend gevecht dat het bestaan van de mens bedreigt. De aanwezigheid van een oude machine bedreigt de hele wereld. In dit eerste gedeelte van een trilogie moet Baldur de mensheid beschermen voor monsterachtige oorlogsmachines die ontworpen zijn om het menselijke leven te vernietigen. De hordes van machines zijn echter niet zomaar uit te schakelen: verschillende wapens (zowel langeafstands- als korteafstandswapens) en aanvallen kunnen en moeten worden gecombineerd in het eenvoudige vechtsysteem. Ook kan het samenwerken met een tweede speler in de online coöperatieve modus doorslaggevend zijn bij het verslaan van de vijandelijke troepen.

Nieuwste review

Too Human is een actie-RPG waarin het RPG-aspect er niet toe doet en waarin het actiegedeelte zelf niet sterk genoeg is, om het spel te dragen. Wat overblijft is een lineaire, eentonige rit waarin je honderden, nee duizenden dezelfde vijanden ombrengt op dezelfde manier.

4
Score
40
Score: 40
  • Pluspunten
  • Prachtige muziek. Veel prullaria op te pakken
  • Minpunten
  • RPG-gedeelte werkt niet. Vechtsysteem niet diep genoeg. Eentonige omgevingen. Slordige bugs. Vervelende camera en onnauwkeurige besturing

Artikelen

Screenshots