Game info

Tomb Raider Trilogy

Tomb Raider Trilogy bevat Tomb Raider: Underworld, Tomb Raider: Legend en Tomb Raider: Anniversary op één schijf. Underworld is al eens verschenen op PlayStation 3. Tomb Raider: Legend is oorspronkelijk uitgekomen voor PlayStation. De versie in deze bundel is grafisch opgepoetst ten opzichte van het origineel. Hetzelfde geldt voor Tomb Raider: Anniversary, een remake van de allereerste Tomb Raider-game. Ga met de stoere avonturierster Lara Croft op pad naar exotische en uiteenlopende locaties. Spring, duik, zwem, klim en klauter door grote omgevingen, los puzzels op om eeuwenoude deuren weer te openen en mechanismen weer in werking te stellen. Bovendien zullen spelers het met hun vuisten en vuurwapens moeten opnemen tegen huurlingen en wilde dieren.

Nieuwste review

De Tomb Raider Trilogy doet je beseffen waarom gamen ook al weer de leukste hobby van allemaal is: omdat je jezelf kunt onderdompelen in prachtige werelden vol met avonturen en gevaren. Alle drie de spellen van de trilogie passen prima in het hedendaagse gamelandschappen en zijn qua gameplay divers. De overzettingen naar de PlayStation 3 zijn dik geslaagd, en er zijn maar weinig spellen in dit genre die zoveel waar voor je geld geven.

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Alle drie de spellen bieden een ander soort ervaring, lekker avonturieren, goede overzetting naar PlayStation 3, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Minpunten
  • Besturing en camera niet altijd even lekker, vuurgevechten soms matig

Artikelen

Screenshots