Game info

Tomb Raider (2013)

Het verhaal van Tomb Raider draait om de jonge Lara Croft die als tiener vers van de universiteit schipbreuk lijdt en strandt op een eiland nabij de Japanse kust. Het verhaal is verdeeld in drie hoofdstukken met de thema's overleven, redden en vluchten. Croft begint als een jonge onervaren tiener en eindigt als een doorgewinterde avonturierster; naarmate de game vordert ontwikkelt haar uitrusting met haar mee. Croft is in het nieuwe deel menselijker dan in vorige games uit de serie: ze bloedt en lijdt pijn en moet vechten om te overleven. Haar emoties zullen af te lezen zijn aan haar gezicht, waar soms dicht op wordt ingezoomd. Om haar gezichtsuitdrukkingen zo realistisch mogelijk te maken wordt er gebruik gemaakt van motion capturing-technieken. De spelwereld van Tomb Raider is open en vrij te doorkruisen. In de wereld zijn basiskampen waarin Lara Croft items kan combineren om eigengemaakte wapens te creëren. Ook kan de avonturierster in de kampen haar vaardigheden verbeteren via een upgradesysteem. Vanuit deze kampen kan ze bovendien snel reizen tussen verschillende locaties.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Tomb Raider: Definitive Edition is niets meer dan zijn voorganger. Ja, de graphics zijn wat scherper en ja, er zitten dit keer voice-commands in om bijvoorbeeld snel naar je map te schakelen. Maar niets van wat is toegevoegd, is van toegevoegde waarde. De Definitive Edition is daarmee nog steeds een waanzinnig indrukwekkend avontuur en een hoogtepunt in zijn genre, maar ook enkel een aanrader voor mensen die Lara&rsquo;s wederopstanding vorig jaar gemist hebben.</p>
    Score: 85 Uitstekend
    • Nog steeds hoogtepunt in zijn genre, fantastisch leveldesign, filmische beleving slaagt in opzet
    • Amper ‘definitiver’ dan voorganger, kampt met zelfde minpuntjes als het origineel

Artikelen

Screenshots Xbox 360


Screenshots Xbox One


Screenshots PC


Screenshots PlayStation 3


Screenshots PlayStation 4


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord