Game info

Tom Clancy's H.A.W.X. 2

In Tom Clancy’s H.A.W.X. 2 ben je onderdeel van een elitegroep piloten die het land moeten verdedigen. Gelukkig krijg je bij de verschillende missies beschikking over verschillende goed uitgeruste vliegtuigen. Deze vliegmonsters zijn niet alleen heel, snel maar hebben ook de nodige vuurkracht aan boord. Dat is nodig om meester over het luchtruim te worden. Het draait in H.A.W.X. 2 om gevechten die zich hoog in het luchtruim afspelen. Tijdens deze dogfights kun je vijanden met allerlei strategieën te slim af zijn. Daarnaast kun je ook lasergestuurde bommen afvuren om precisiebombardementen uit te voeren op missiedoelen. Tijdens je vele vluchten bezoek je uiteenlopende locaties zoals Moskou, de Perzische Golf en de Indische Oceaan.

Nieuwste review

Tom Clancy’s H.A.W.X. 2 overtreft het eerste deel op bijna alle fronten. De sterke variatie in missies en uitdagende luchtgevechten maken het dan ook tot het beste dat het genre momenteel te bieden heeft, maar er zijn nog wel wat puntjes van kritiek. Vooral het ontbreken van meer competitieve modi en een lomp lobbysysteem vallen wat tegen. Het neemt niet weg dat concurrenten een zware dobber hebben om een aanval op de troon te kunnen doen.

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Beeldschone vliegtuigmodellen en landschappen, variatie missies, luchtgevechten zijn uitdagend, veel vrij te spelen
  • Minpunten
  • Vrije keuze vliegtuig regelmatig beperkt, gevoel van snelheid ontbreekt, multiplayerlobby erg lomp, competitieve multiplayer vrij beperkt

Artikelen

Screenshots