Game info

Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier

Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier is de opvolger van de gevierde Advanced Warfighter-reeks. De Ghost Squad krijgt in de game de kans om de nieuwste technieken van het Amerikaanse leger in te zetten bij hun missies. Deze keer hebben de heren de beschikking over een stealth-techniek, deze maakt hen onzichtbaar voor het blote oog. Daarnaast maken de soldaten gebruik van een zogenaamd exoskeleton, dat hen sneller en beweeglijker maakt en hebben ze de beschikking over drones die fungeren als verkenningsvoertuigen. Het verhaal speelt zich af in de nabije toekomst. Vier elite-soldaten van de Ghost Squad voeren een missie uit in een geheime oorlog. Tijdens het voltooien van hun missies ontdekken ze dat de gevaren nog groter zijn dan ze ooit durfde te denken. Gevaren die mogelijk de balans van internationale macht kunnen verstoren. Het spel belooft een 10-uur durende verhaallijn verdeeld over acht totaal verschillende locaties. Met meer dan vijftig wapens, een augmented reality systeem en Cross-com, de ultieme tool om je aanvallen te coördineren, kun je door 14 campaign missies knallen. Future Soldier is met drie vrienden samen te spelen en heeft ook een online-modus.

Nieuwste review

Diepgaande tactieken die we gewend zijn van de serie maken plaats voor een meer toegankelijke aanpak met hier en daar wat schoonheidsfoutjes. Desondanks biedt Ghost Recon: Future Soldier een uiterst vermakelijk totaalpakket waar iedereen van kan genieten – vooral de gamer die eens wat meer wil van een shooter dan ongenuanceerde run ’n gun-actie.

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Online modi maken indruk, scala aan gadgets, alles in coöp, Gun Smith
  • Minpunten
  • Grafisch ietwat gedateerd, tactische diepgang in singleplayer is te vaak een (goed verborgen) illusie, kleine glitches, menustructuur online had wat overzichtelijker gemogen

Artikelen

Screenshots