Game info

Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters

In Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters begin je een golfcarrière in de beroemde PGA TOUR. Je kunt bekende toernooien spelen, waaronder The Ryder Cup. In de Ryder Cup spelen de beste golfers uit de Verenigde Staten en Europa in teams tegen elkaar voor de titel. Voor het eerst in de serie is het nu ook mogelijk om deel te nemen aan The Masters Tournament, een van de meest prestigieuze golftoernooien op de wereld. Daarnaast is het mogelijk om "master moments" na te spelen waarin je belangrijke wedstrijden uit het verleden kunt naspelen. Ook heb je als speler de optie om de vier Master overwinningen van Tiger Woods na te spelen en zo zijn score te verbeteren.

Nieuwste review

Hoewel Tiger Woods nog steeds de golfer is waar het allemaal om te doen is, ligt de aandacht ditmaal bij niets meer of minder dan het Masters-toernooi. Dit bombardeert Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters tot een authentieke en frisse golfervaring. Het is alleen zo jammer dat Electronic Arts de downloadable content en online functionaliteit zo strak in eigen hand houdt.

7
Score
70
Score: 70
  • Pluspunten
  • Masters-toernooi geeft serie nieuwe impuls, carrièremodus is een flinke kluif, caddie en bewegingsgevoelige besturing maken het spel laagdrempeliger
  • Minpunten
  • Behoorlijk deel van het spel is downloadbare content, caddie leert je niet golfen

Artikelen

Screenshots