Game info

Tiger Woods PGA Tour 10

In Tiger Woods PGA TOUR 10 begin je een golfcarrière in de PGA TOUR. Hierbij heb je concurrentie van Tiger Woods en andere professionals van de PGA TOUR, waaronder Anthony Kim, Rocco Mediate en Vijay Singh. De verschillende toernooien van de PGA TOUR zijn een goede manier om het golfen onder de knie te krijgen. Daarnaast is ook de beruchte U.S. Open, onderdeel van het USGA Championship, te spelen. De game ondersteunt Wii MotionPlus, waardoor bewegingen die je maakt met de Wii-afstandsbediening zo nauwkeurig mogelijk vertaald worden naar het scherm. In dit golfspel heeft alles invloed op je prestatie. Het is bijvoorbeeld erg belangrijk de juiste keuze te maken in welk materiaal je gebruikt. Daarnaast staat enthousiast publiek langs elke hole, wat het concentreren moeilijker maakt. Het weer heeft ook grote invloed op de condities van de baan, wat het golfen flink kan beïnvloeden. Via een real-time weerbericht wordt het spel actueel gehouden. Als het in werkelijkheid in Californië regent, dan regent het ook op de digitale golfbaan in die regio. Dankzij EA SPORTS Live Tournaments kun je jezelf meten met andere spelers over de wereld. Dit kan via een dagelijks toernooi dat uit één ronde van 18 holes bestaat, of een wekelijks toernooi dat uit vier rondes bestaat. Als er een echt PGA TOUR golftoernooi is, dan kun je jouw prestaties vergelijken met die van de professionele golfers in dat toernooi via ‘Play the Pros’.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>De uitstekende besturing, een breed aanbod aan spelmodi en de veelzijdigheid van de game zorgen er voor dat de Wii-versie beter scoort dan de next-gen-versie. Nu alleen nog de geur van vers gemaaid gras in je woonkamer en een caddy aan je zij, en je zou bijna het gevoel krijgen dat je daadwerkelijk op de green staat. </p>
    Score: 90 Fantastisch
    • Wii MotionPlus werkt erg goed. Gericht op verschillende speelniveau’s. Golfsim met het beste ‘golfgevoel’ . Frisbeeën
    • Aantal ongeïnspireerde minigames

Artikelen

Screenshots PlayStation 3


Screenshots Xbox 360


Screenshots PlayStation 2


Screenshots Wii


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord