Game info

Theatrhythm Final Fantasy

Theatrhythm Final Fantasy is een andersoortige game dan gebruikelijk in de langlopende serie role-playing games, want de nadruk in deze game ligt op ritmegevoel en muziek. De game is een 'theater rhythm action game' waarin de muziek uit allerlei Final Fantasy-games centraal staat. Theatrhythm Final Fantasy combineert elementen uit traditionele Final Fantasy's met elementen uit muziekgames. In de game ga je op pad met diverse personages, zoals Lightning en Cloud. De game bevat stukken die zich afspelen in dorpjes en dungeons, maar ook gevechten waarin je met de stylus op het scherm moet tikken om te overleven.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Erg origineel, vernieuwend of briljant is Theatrhythm Final Fantasy niet. Je tikt en veegt op het touchscreen van de 3DS op de maat van melodie&euml;n, zoals we al in talloze games deden toen dit genre veel populairder was. Deze muzikale puzzelgame stijgt alleen boven de middelmaat uit als je veel Final Fantasy-games hebt gespeeld.</p>
    Score: 70 Goed
    • Goed uitgevoerde gameplay, veel goede muziek, verschillende speelstanden
    • Basisgameplay vrij beperkt, koppeling met RPG-gedeelte te zwak, weinig uitdaging

Artikelen

Screenshots Nintendo 3DS


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord