Game info

The Settlers 7: Paths to a Kingdom

The Settlers 7: Paths to a Kingdom vervolgt de succesvolle serie strategiegames. Ditmaal speelt het verhaal zich af in Midden-Europa ten tijde van de vroege Renaissance. Je kunt opnieuw je eigen koninkrijken opbouwen en deze naar de overwinning proberen te leiden. Je kunt je koninkrijk dorpje voor dorpje uitbreiden aan de hand van drie grote pijlers: leger, wetenschap en handel. Afhankelijk van je eigen speelstijl krijg je tijdens het spel unieke mogelijkheden om je uitbreiding voort te zetten. Belangrijk daarbij is het overwinningssysteem dat de speler punten toekent op basis van zijn of haar unieke keuzes. Met de multiplayermodus kunnen spelers met of tegen elkaar spelen en er bestaat de mogelijk om zelf content te creëren en te downloaden.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> We hebben er een paar jaar op moeten wachten en Blue Byte had de hulp nodig van niemand minder dan Bruce Shelley om The Settlers weer op de kaart te zetten, maar het is ze gelukt. De oude glorie van Settlers <st1:stockticker>III&nbsp;</st1:stockticker>is volledig in ere hersteld en daar zijn we de makers bijzonder dankbaar voor.<strong><br /> </strong></p>
    Score: 80 Uitstekend
    • Op en top Settlers, bijzonder verslavend, gameplay sterk verbeterd
    • Af en toe langdradig, Sommige onderdelen te beperkt

Artikelen

Screenshots PC


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord