Game info

The Movies

Een idee van Peter Molyneux en zijn studio. The Movies neemt je mee naar Hollywood op de GameCube. In The Movies draait om drie aspecten. Als eerste kun je een filmstudio in Hollywood beheren in de vorm van Hollywood Tycoon. Daarnaast kun je ook meer bezig houden met de carrieres van sterren. En als laatste kun je zelf films maken. Het maken van de films kan zeer persoonlijk worden want het is mogelijk om je eigen teksten, geluid en muziek toe te voegen. Veel creativiteit en vrijheid heb je om je eigen films te maken. Er zijn verschillende genres zoals horror, drama, actie en romantiek. Het uiteindelijke resultaat kun je door middel van het spel ook online zetten zodat je vrienden mee kunnen genieten van jouw speelfilms.

Nieuwste review

The Movies is een heerlijke en toegankelijke Tycoon-game over een aansprekend thema dat vreemd genoeg nog nooit in dit genre gebruikt is. Het spel sprankelt van de liefde en de innovatie, hoewel niet alle ideeën even goed uit de verf komen.

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Innovatief spelconcept. Originele en gebruiksvriendelijke spel-interface. Prachtige sets en gebouwen. Leuke stemmen en muziek. Tijdsbeeld verandert gedurende het spel
  • Minpunten
  • Zelf films maken vrij beperkt en omslachtig

Artikelen