Game info

The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth II - The Rise of the Witch-King

The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth II: The Rise of the Witch-king is de eerste uitbreiding voor The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth II en bevat een compleet nieuwe singleplayer. In deze singleplayer zul je zien hoe de Witch-king aan zijn macht is gekomen. Om de kwade kant van Middle-Earth te versterken kan er ook gespeeld worden met de Angmar. Dankzij de uitbreiding wordt de strategie wat dieper, dankzij een uitgebreide War of the Ring optie en Create-A-Hero mogelijkheden. De 'Create-A-Hero' mode wordt vergroot met een nieuwe klasse: de Troll klasse. Ook zijn er meer verschillende harnassen beschikbaar voor deze mode. Natuurlijk bevat The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth II - The Rise of the Witch-king meer dan genoeg nieuwe eenheden en oorlogsmachines voor de Lord of the Rings fan!

Nieuwste review

The Rise of the Witch-King is een aardige uitbreiding voor The Battle for Middle-Earth 2. De nieuwe Angmar-campagne is vermakelijk, maar doet een aantal dingen niet goed. Toch moeten fans van The Battle for Middle-Earth deze aanvulling zeker gaan halen, omdat de uitbreiding voortborduurt op hetzelfde concept. Ook voegt de add-on tamelijk wat dingetjes toe die fans zullen appreciëren. Maar uiteindelijk is The Rise of the Witch-King een standaard uitbreiding die niet zo memorabel is dat het je lang zal heugen.

7
Score
70
Score: 70
  • Pluspunten
  • De campagne is redelijk vermakelijk. De game voegt kwantitatief een aantal goede dingen toe. Grafisch in orde
  • Minpunten
  • De campagne is niet meeslepend of memorabel. De nieuwe Angmar-factie voelt niet uniek of differentiërend aan. Een te groot aantal kleine, irriterende foutjes. Niet al te lang

Artikelen