Game info

The Lord of the Rings Online: The Mines of Moria

The Mines of Moria is een uitbreiding op de MMORPG The Lord of the Rings Online en laat spelers met een hoog level de mijnen van Moria verkennen. Deze locatie komt rechtstreeks uit The Lord of the Rings-boeken en -films en op het moment dat je deze mijnen betreedt zijn Frodo en zijn gezelschap er al weer vertrokken. Enkele bekende vijanden uit de serie maken hun opwachting zoals de Balrog, die de uitgang van de mijnen blokkeert in het originele verhaal. De zogenaamde level cap is opgehoogd van level vijftig naar zestig en er zitten twee nieuwe klassen in, genaamd The Warden en The Runekeeper. Ook zijn er een hoop nieuwe wapens en items te verkrijgen en zitten er nieuwe instances in voor 3, 5, 12 of 24 spelers. The Mines of Moria introduceert daarnaast ook een nieuwe systeem voor het management van je items. Door wapens te combineren met gerelateerde items uit dezelfde class, kun je zogenaamde Legendary Weapons creëren, die naar mate de game vordert aangepast kunnen worden aan jouw wensen en tevens sterker en sterker worden.

Nieuwste review

Turbine heeft al bewezen dat ze een zeer degelijke MMORPG kunnen maken. Met The Mines of Moria doen ze dat nogmaals en wordt Lord of the Rings Online opnieuw in de schijnwerpers gezet. Terecht, want door een groot nieuwe gebied, vele nieuwe opdrachten, uitrustingen en dergelijke is dit verplichte kost voor de huidige spelers en wellicht net de reden voor nieuwe spelers om dit spel in huis te halen.

9
Score
90
Score: 90
  • Pluspunten
  • Zeer goede setting. Nieuwe klassen. Legendary weapons. Muziek wederom van hoog niveau. Graphics zijn verbeterd
  • Minpunten
  • Niet bepaald vernieuwend. Verhoogde moeilijkheidsgraad die je afhankelijk van andere spelers maakt. Nog wat problemen zoals animaties

Artikelen

Screenshots