Game info

The Godfather

The Godfather is de gamebewerking van de wereldberoemde filmtrilogie. In deze game speel je niet met een hoofdpersonage uit de films. Je bent een nieuweling bij de Corleonefamilie en door de game heen zul je je moeten opwerken tot de Don van New York. Je zult in het begin allerlei vuile klusjes moeten opknappen, zoals het afpersen van winkeliers. Veel van de missies komen wel in de film voor, maar zie je dankzij het nieuwe personage waarmee je speelt vanuit een nieuw oogpunt. Zo ben jij degene die het wereldberoemde paardenhoofd in het bed van de filmproducent moet leggen. The Godfather is een game die je de wereldberoemde filmtrilogie nog een keer laat beleven, maar dan vanuit een ander oogpunt.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>The Godfather is een moedige poging van EA om de filmklassieker in gameformaat te gieten, maar men wil net iets teveel. Hierdoor mist het spel dat beetje extra wat een Godfather-titel verplicht in huis zou moeten hebben.</p>
    Score: 60 Oké
    • Stemmen en personages uit de film. Prachtige muziek. Origineel schiet- en vechtsysteem
    • Te weinig sfeer. Besturing voertuigen. Onrealistische stad

Artikelen

Screenshots Xbox


Screenshots PlayStation 2


Screenshots PC


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord