Game info

The Fast and the Furious: Tokyo Drift

The Fast and the Furious: Tokyo Drift is gebaseerd op de gelijknamige film, maar volgt niet hetzelfde verhaal. De game plaatst de speler in de duistere wereld van het driftracen. De gameplay is dan ook speciaal ontworpen voor het driften, en bevat dan ook allerlei hulpmiddelen om je bij het driften te helpen. Uiteraard kun je die hulpmiddelen ook uitzetten, zodat zowel beginnende als ervaren gamers met Tokyo Drift uit de voeten kunnen. Tokyo Drift trekt je in de actie door het gebruik van filmische camerastandpunten, door de goede graphics en door vele heftige races waaronder een aantal eindbaasgevechten. Net zoals in vele andere racegames die draaien om straatracen, kun je ook in deze game één van de bijna 100 auto’s helemaal naar je eigen wensen aanpassen. Er zijn ruim 80 verschillende wielen voor je auto en wel 250 body kits te verkrijgen.

Nieuwste review

The Fast and the Furious: Tokyo Drift is een redelijk racespelletje waarmee fans van de film, sowieso al niet de meest kritische mediaconsumenten, aardig uit de voeten kunnen. Maar het spel weet nergens echt te imponeren en kampt met enkele serieuze problemen zoals de framerate en de repetitieve races. Ook had men wel iets meer met de filmlicentie mogen doen, want nu lijkt het vooral op een nieuw deel van Tokyo Xtreme Racer en of we daar op zaten te wachten?

5
Score
50
Score: 50
  • Pluspunten
  • Zowel bergen als snelweg. Flink wat wagens en tuningmogelijkheden. Soort wielaandrijving speelt wel degelijk een rol
  • Minpunten
  • Framerate-problemen. Op den duur repetitief. Niet zo realistisch als het pretendeert te zijn. Filmlicentie is niet meer dan een naampje. Hadden we dit niet al eens gespeeld?

Artikelen

Screenshots