Game info

The Crew

In The Crew krijgt de speler een grote online racewereld voorgeschoteld in de vorm van de Verenigde Staten. Hierin kan de speler over vele duizenden kilometers asfalt scheuren, maar is het ook mogelijk om offroad aan de slag te gaan. Het doel van de game is om een naam voor jezelf op te bouwen en daarmee het uiteindelijk op te nemen tegen 510s, een gang die illegale street racers in de omgeving van Detroit organiseert. In de game kan er geraced worden, maar is het ook mogelijk om met een groep vrienden zelf een Crew te vormen en daarmee bijvoorbeeld een waardetransport auto uit te schakelen. De speler krijgt daarbij veel mogelijkheden om zijn wagenpark aan te passen aan de verschillende omstandigheden.

Nieuwste review

Er zijn genoeg redenen waarom The Crew een onvoldoende zou kunnen scoren: alle auto's besturen twijfelachtig, het verhaal is tenenkrommend, de multiplayeropties zijn zwak en visueel is de game gewoon matig. De mooi ontworpen, uitgestrekte spelwereld maakt echter veel goed voor roadtrippers.

6,5
Score
65
Score: 65
  • Pluspunten
  • Knap samengestelde en enorme open wereld, ontzettend veel te doen en te vinden
  • Minpunten
  • Matig rijgedrag van alle auto's, gênant slecht verhaal, opvallend beperkte multiplayermogelijkheden, visueel ondermaats

Artikelen

Screenshots