Game info

The Club

The Club gaat over een illegale organisatie waarin rijke mensen wedden op jouw prestaties. In één van de vele spelmodi moet jij in een bepaald gebied zo snel mogelijk van punt A naar punt B zien te komen terwijl je onder vuur wordt genomen door vele vijanden. Deze vijanden moet je neerschieten en hoe stijlvoller je dat doet, hoe meer punten je krijgt. Zo krijg je meer punten door iemand met één kogel door zijn hoofd uit te schakelen dan door meerdere schoten op zijn lichaam. Schiet je er twee vlak na elkaar neer, dan levert dat nog meer punten op. Wanneer een tegenstander wordt neergeschoten begint er een metertje te lopen. De speler moet weer iemand doden om de meter en daarmee het puntenaantal te doen vollopen. Het is de bedoeling om de levels zo snel en zo stijlvol mogelijk te doorlopen. Door levels steeds opnieuw te doen kun je je eigen prestatie blijven verbeteren. Je prestaties worden online bijgehouden zodat je je kunt meten met de rest van de wereld. Ook bevat The Club meerdere multiplayermodi. Zo is er een modus waarin twee teams tegen elkaar strijden. Beide teams hebben een aantal metalen borden in het level hangen, het team dat het eerst alle borden van de tegenstander heeft kapotgeschoten wint de ronde.

Nieuwste review

Bizzare Creations levert met The Club een onderscheidende shooter af die een specifieke groep gamers zeer zal aanspreken. Voor sommigen is dit misschien wel het spel waar ze al jaren op wachten. Andere gamers zullen weer hun neus ophalen voor het toch wat eentonige knalfestijn wat The Club aan de oppervlakte blijft. Maar los daarvan weet The Club door de saaie setting, de weinig motiverende spelopbouw en het combosysteem dat toch vrij snel aan zijn grenzen zit, net niet door te stoten tot de absolute top. Steekt men net wat meer energie in een eventueel vervolg, dan zou dat wel eens uit kunnen groeien tot een klassieker in dit nieuwe subgenre.

7
Score
70
Score: 70
  • Pluspunten
  • Originele insteek. Goed uitgewerkt combosysteem. Zeer geschikt voor even tussendoor. Veel losse uitdagingen en leaderboards. Prima multiplayercomponent
  • Minpunten
  • Saaie, grauwe omgevingen. Op den duur wat repetitief. Combosysteem had net iets meer diepgang mogen hebben

Artikelen

Screenshots