Game info

The Baconing

In The Baconing, het derde deel uit de DeathSpank-serie, neemt de speler wederom controle over held DeathSpank die op avontuur gaat om de Fires of Bacon te vinden om zo de krachten van de magische stringtanga's te vernietigen. Tijdens zijn avontuur komt hij een viertal nieuwe eindbazen, waaronder de Minorque, tegen en krijgt hij een nieuw hulpje: Bob van Marketing. Spelers kunnen nieuwe zones verkennen zoals The Forbidden Zone, The Forest of Tomorrow en Barnacle Lake en hebben nu een extra hoge moeilijkheidsgraad om uit te kiezen.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Bij The Baconing moet je jezelf afvragen of je tevreden bent met meer van exact hetzelfde of dat &eacute;&eacute;n of twee DeathSpank-avonturen genoeg voor je waren. Behalve een nieuwe setting, een nieuw verhaal en een paar kleine aanpassingen aan de gameplay is er niets aan de formule veranderd. De kleine verbeteringen verbergen niet dat de serie nu al slijtageplekken begint te vertonen.</p>
    Score: 65 Oké
    • Kleine verbeteringen in gevechtssysteem, mooie en grappige omgevingen
    • Fluctuaties in moeilijkheidsgraad, veel kritiek niet aangepakt, te veel van hetzelfde

Artikelen

Screenshots Xbox Live Arcade


Screenshots PlayStation Store


Screenshots PC


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord