Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Game info

Tetris DS

Tetris DS is gebaseerd op het wereldberoemde puzzelspel Tetris. Natuurlijk zijn er aan deze versie wel enkele nieuwe modi toegevoegd. Elke van de zes modi zijn gebaseerd op een klassieke Nintendo game, zoals Super Mario Bros., The Legend of Zelda of Metroid. De traditionele Tetriminos (de vallende blokjes) vormen nog steeds de basis van de game, maar het touch screen zorgt voor een nieuw interactief spelelement. Sommige modi bevatten speciale puzzels die opgelost moeten worden. Ook is er een draadloze multiplayermodus voor 10 DS spelers. Hiervoor hoeft maar één persoon het spel te hebben, dankzij de 'games sharing'-modus. Spelers kunnen bovendien inloggen op Nintendo Wi-Fi Connection om online in twee- of vierspelergevechten mee te doen. Tetris DS bevat ook nog eens een puntensysteem dat bijhoudt hoeveel punten iedere speler na een gevecht behaald heeft. Tegenstanders kunnen aan de hand van de punten zien op wat voor niveau hun tegenstanders zitten.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Tetris voor de DS is niet een simpele cash-in, maar weet het klassieke Tetris een nieuwe impuls te geven met nieuwe, uitdagende en vermakelijke spelmodes.</p>
    Score: 80 Uitstekend
    • Leuke Nintendo-aankleding. Ouderwets verslavend. Veel variatie in gamemodes. Online multiplayer
    • Weinig instelmogelijkheden. Matchmaking

Artikelen

Screenshots (46)