Game info

Test Drive: Ferrari Racing Legends

Test Drive: Ferrari Racing Legends laat spelers racen over 36 verschillende circuits, en biedt zodoende geen vrij begaanbare wereld zoals Test Drive: Unlimited. Spelers stappen achter het stuur van meer dan vijftig verschillende racewagens van Ferrari om te racen in verschillende klassen, waaronder rally, GT en Formule 1. Test Drive: Ferrari Racing Legends heeft een singleplayermodus waarin spelers circuits en auto's uit de complete geschiedenis van Ferrari vrijspelen. Ook is er een online multiplayermodus voor acht personen.

Nieuwste review

Voor autoliefhebbers is Test Drive: Ferrari Racing Legends een ware traktatie. Nooit eerder oogden, klonken en reden Ferrari’s zo waarheidsgetrouw in een game. Jammer dat de krachtige beleving niet wordt aangevuld door fatsoenlijke uitwerking én afwerking, getuige de matige hoofdmodus, waardoor iedereen die serieus wil racen zijn heil beter ergens anders kan zoeken.

7
Score
70
Score: 70
  • Pluspunten
  • Het gros van alle Ferrari’s zorgvuldig vastgelegd in één game, intense beleving van virtueel scheuren, karrenvracht aan circuits in oude en nieuwe configuraties
  • Minpunten
  • Wispelturige spanningsboog en dito niveau van de hoofdmodus, algemene presentatie nogal zwakjes

Artikelen

Screenshots