Game info

Tenchu Z

Als ninja moet je in Tenchu Z de eeuwenoude kunst van het sluipen en onzichtbaar blijven onder de knie krijgen. Om de Ultimate Ninja Assassin te worden moet je goed gebruik maken van geluid, zicht, geur en vele Ninja-wapens in meer dan 50 missies die zich afspelen in het oude Japan. Strategisch denken en geduld zijn echter je belangrijkste hulpmiddelen bij het succesvol volbrengen van de missies. Al je missies krijg je van Rikimaru, het hoofdpersonage uit eerdere Tenchu-games. Tijdens zijn opdrachten moet je informatie vergaren, vijanden volgen en bepaalde objecten verzamelen of vernietigen. Je speelt in Tenchu Z met een ninja die je zelf ontwerpt en die je tijdens het spelen kunt aanpassen en krachtiger kunt maken. Tijdens de missies verdien je namelijk nieuwe outfits, accessoires en power-ups. Bovendien is het ook mogelijk hulp in te roepen van vrienden dankzij de coöperatieve modus voor vier personen.

Nieuwste review

Tenchu Z gaat over ninja’s. Over sluipen, over moorden en over spuitend bloed. De essentie van het spel is niet slecht, maar tegenwoordig heeft het moeite om stand te houden. Ik had toch gehoopt dat From Software geleerd zou hebben van games als Splinter Cell en Ninja Gaiden, en de serie had verbeterd. Er kan zoveel meer inzitten. We need more ninja-games!

4
Score
40
Score: 40
  • Pluspunten
  • De oude gameplay werkt nog. Ninjas en stealth gameplay blijft tof. Stealth-kills vermoeien niet
  • Minpunten
  • Vrijwel geen verniewing vergeleken met de eerste PlayStation game. Erg matige graphics. Herhaling, herhaling, herhaling. Verschrikkelijk slechte AI. vermoeiend verhaal

Artikelen

Screenshots