Game info

Tenchu 4: Shadow Assassins

Shadow Assassins is het vierde deel in de Tenchu-reeks, en draait om sluipen en het zo geruisloos mogelijk vermoorden van verschillende tegenstanders. Hierbij heb je de keuze uit twee ninja’s, namelijk Rikimaru of Ayame, beide met hun eigen karakteristieken. Met één van deze twee ga je op pad om de ontvoerde dochter van je meester Gohda te vinden. De game speelt zich af in het feodale Japan, waarin jij op zoek gaat naar de criminelen achter de ontvoering. Dit doe je in de meer dan vijftien verschillende missies, waarbij je gebruik maakt van vijftien authentieke ninjawapens. Zo zijn er meerdere manieren om tegenstanders om te leggen en tegelijk je zo onopvallend mogelijk voort te bewegen door de omgeving.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Tenchu: Shadow Assassins is met zijn puzzelachtige opzet een stap in de goede richting voor de Tenchu-serie. Desondanks wijkt deze game op zo goed als alle fronten af van het originele concept van Tenchu, waardoor het voor velen onwennig zal zijn. Mocht je open staan voor een nieuw concept, wat niet volledig vlekkeloos uitgevoerd is, dan zul je zeker een vijftien uur kunnen besteden aan de verhaallijn van Tenchu: Shadow Assassins.</p>
    Score: 60 Oké
    • Sterke tactische inval. Veel wapens en mogelijkheden. Goed verhaal
    • Vrij rondrennen is verleden tijd. Authentieke Japanse stijl met Engelse spraak. Besturing laat soms steken vallen

Artikelen

Screenshots PlayStation Portable


Screenshots Wii


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord