Game info

Tekken Tag Tournament 2

Tekken Tag Tournament 2 bevat meer vechters dan welke Tekken-game dan ooit: meer dan 50. Een groot deel daarvan is direct beschikbaar en de rest kan (deels tegen betaling) gedownload worden. Elk personage heeft een combinatie van bestaande en nieuwe moves. Die nieuwe moves bestaan uit Tag-Throws en Tag-Combos, aanvallen die door twee vechters samen worden uitgevoerd. In Tekken Tag Tournament kan de speler voor elk gevecht namelijk twee vechtersbazen kiezen die hij tijdens een gevecht met een druk op de knop kan afwisselen en die hij kan laten samenwerken. De game kent diverse modi, zoals een arcademodus, oefenmodus en diverse multiplayeropties. Tot vier spelers kunnen het tegelijk tegen elkaar opnemen in Tekken Tag Tournament 2.

Nieuwste review

None

Tekken Tag Tournament 2 is, zoals bijna elk nieuw deel in deze serie, het ultieme pakketje Tekken. Een onkreukbare basis wordt netjes aangevuld met sterk doordachte tag team-gameplay en een vernieuwde focus op gamers die Tekkens speelwijze nog niet volledig onder de knie hebben. Het grootste nadeel van deze serie is zijn eigen, uitstekende geschiedenis, waardoor Tekken Tag Tournament 2 ten opzichte van zijn voorgangers geen grote stappen maakt.

8,5
Score
85
Score: 85
 • Pluspunten
 • Gameplay is op alle fronten feilloos gebalanceerd, tag team vs. solo goed uitgedacht, Fight Lab neemt nieuwe spelers aan de hand
 • Minpunten
 • Grote vernieuwingen blijven achterwege, geen retry-optie, traag navigeren in menu’s

Artikelen

  09:04
  1
  Review
  09:04
  1
  Review
  Tekken Tag Tournament 2

Screenshots Xbox 360


Screenshots PlayStation 3