Game info

Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All-Stars

Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All-Stars is een tweedimensionale vechtgame, waarin spelers aan de slag kunnen gaan met personages uit het Tatsunoko- en het Capcom-universum. Tatsunoko is een Japanse stripstudio, die een groot aantal personages heeft voortgebracht. Denk daarbij onder andere aan helden als Ken the Eagle, Yatterman en Casshan. Vanuit het Capcom-kamp zijn er bekende personages als Ryu, Chun-Li, Morrigan uit Darkstalkers, Mega Man en Viewtiful Joe. De speler maakt een team van twee personages aan, die tijdens het heetst van de strijd gewisseld kunnen worden. Uiteraard beschikt elke vechtersbaas over een uitgebreid arsenaal aan speciale aanvallen, die je samen met die van je medestrijder kunt combineren tot een superaanval. In totaal bevat de game meer dan dertig verschillende personages waarmee je het tegen een vriend of tegen de computer kunt opnemen.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Tatsunoko vs. Capcom is een fightinggame die met liefde is gemaakt, goed is uitgewerkt en er ook nog goed uitziet. Ondanks de versimpelde besturing zal de hardcore gamer zich helemaal in het spel verliezen. Waarschijnlijk is de game alsnog te moeilijk en chaotisch om het brede publiek aan te spreken, maar dat is deze keer absoluut niet erg. Het is een fantastische aanvulling op het nogal magere aanbod van games voor de hardcore Wii-gamer. Zij hebben dan ook lang moeten wachten op een goed nieuw vechtspel sinds Smash Bros Brawl, maar het is het wachten waard geweest.</p>
    Score: 90 Fantastisch
    • Mooie chaotische presentatie. Lange speelbaarheid. Redelijk diepe gameplay
    • Eigenlijk zijn twee Classic Controllers verplicht

Artikelen

Screenshots Wii


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord