Game info

TalkMan

TalkMan is een vertaalprogramma voor de PlayStation Portable. In dit programma zitten meer dan 3000 verschillende zinnen die de meertalige blauwe vogel Max voor je vertaalt. Max beschikt over kennis van het Frans, Engels, Duits, Spaans, Italiaans en Japans. TalkMan is gebundeld met een microfoon speciaal voor je PSP, waardoor je zinnen niet hoeft in te tikken, maar ze gewoon tegen Max kunt zeggen. Max vertaalt de zinnen vervolgens naar één van de zes talen die hij beheerst. Dankzij de voice memo-functie kun je de stemmen van andere mensen opnemen en terug beluisteren. De friend map laat je woorden van een nieuwe vriend opnemen en op een wereldmap saven, zodat je 's werelds eerste audio scrapboek kunt creëren.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Talkman is een prima stuk software, dat in theorie heel handig kan zijn. Of het in de praktijk ook zo goed werkt is een tweede. Het zal in ieder geval niet aan de opties en de stemherkenning liggen, want dat zit allemaal prima in orde.</p>
    Score: 70 Goed
    • Theoretisch erg handig. Goede stemherkenning
    • Waarschijnlijk niet echt nuttig in de praktijk

Artikelen

Screenshots PlayStation Portable


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord