Game info

Supreme Commander: Forged Alliance

Supreme Commander: Forged Alliance is het uitbreidingspakket voor de game Supreme Commander. De gebeurtenissen uit dit uitbreidingspakket vinden plaats twee jaar na de gebeurtenissen in Supreme Commander. Een nieuwe vijand maakt zijn opwachting en in een wanhoopspoging sluit de mensheid een overeenkomst met de vijand om samen te strijden tegen deze nieuwe gevaarlijke tegenstander. In de game kun je met een nieuwe campagne aan de slag waarin je tegenover een nieuwe groepering komt te staan. Later mag je ook zelf aan de slag met de nieuwe groepering. Naast de nieuwe groepering zijn er ook nieuwe missies, wapens en eenheden. In totaal zijn er 110 nieuwe eenheden die onder te verdelen zijn in land-, zee- en luchteenheden.

Nieuwste review

Voor de grote Supreme Commander-spelers zonder twijfel een goede aankoop. Ben je nieuw, dan raad ik je eerst de demo aan: niet iedereen waardeert de look en feel van het spel. Nieuwkomers in het gehele genre kunnen beter elders kijken, want Supreme Commander: Forged Alliance vergt het uiterste van je strategisch inzicht en kwaliteiten.

7
Score
70
Score: 70
  • Pluspunten
  • Nieuwe eenheden/gebouwen en ras, maar.... Stand-alone uitbreiding. Interface-verbeteringen
  • Minpunten
  • Geen Seraphim in singleplayer. ... zoveel biedt het nieuwe ras nou ook weer niet. Saaie singleplayercampagne met matig verhaal

Artikelen

Screenshots