Game info

Super Street Fighter IV: 3D Edition

Super Street Fighter IV: 3D Edition is bijna dezelfde vechtgame als Super Street Fighter IV voor Xbox 360, PlayStation 3. Het spel bevat 35 speelbare personages waaronder zowel oude bekenden als nieuwe gezichten. Oude favorieten zoals Ryu, Ken en Chun-Li nemen het op tegen debutanten als Crimson Viper, Abel, El Fuerte, Hakan en Juri. De 3DS-versie bevat echter ook een aantal unieke eigenschappen. Super Street Fighter IV is een tweedimensionale vechtgame met driedimensionale achtergronden. Dankzij het 3D-scherm van de 3DS ziet de speler ook daadwerkelijk diepte in de omgevingen. Dit effect wordt versterkt door de nieuwe camerastand die de gevechten toont van schuin achter de schouder van de vechtersbaas. Het spel heeft twee nieuwe besturingsopties. Een voor beginners, waarmee de uitdagende acties met een druk op de touchscreen uitgevoerd kunnen worden en een voor gevorderden die spelers beter toegang geeft tot bepaalde knoppencombinaties zoals worpen. Super Street Fighter IV: 3D Edition heeft een multiplayermodus waarmee twee spelers het online tegen elkaar op kunnen nemen via de Wi-Fi-functie van de 3DS. Ook is er een lokale multiplayermodus, waarvoor een internetverbinding niet vereist is. Wanneer slechts een van twee spelers een versie van het spel heeft, kan hij het spel delen met de andere speler waardoor ze alsnog tegen elkaar kunnen vechten. Een derde persoon kan bovendien meekijken op zijn eigen 3DS in de Be A Spectator-modus.

Nieuwste review

Super Street Fighter IV: 3D Edition is een perfecte port plus extra’s. Alles wat diens naamgenoot op de consoles had, zien we dit keer terug op het kleine scherm van de 3DS. De extra snufjes zijn handig bedacht, maar maken de game niet beter dan-ie al was. En dus komen we tot een vrij simpele conclusie: ben je al Street Fighter IV-moe of nog lang niet?

9
Score
90
Score: 90
  • Pluspunten
  • Slimme oplossing voor twee ontbrekende schouderknoppen, variabelen instellen voor online spelers, beste fighter van het moment
  • Minpunten
  • Geen toevoegingen die deze game vers doen aanvoelen

Artikelen

Screenshots