Game info

Street Fighter X Tekken

Street Fighter X Tekken is een vechtspel met personages uit zowel het Street Fighter- als het Tekken-universum. Beide partijen vechten in een 2D-omgeving gebruikmakend van de Street Fighter-engine. Met bekende gezichten als Ryu, Ken, Guile, Kazuya, Nina en Marduk belooft het spel een sterke spelersveld. Real-time Tag Battle geeft de speler daarnaast de kans om met twee personages in één team het gevecht aan te gaan. Het spel is ook online te spelen met veel verbeterde functionaliteiten ten opzichte van Super Street Fighter IV. Street Fighter X Tekken biedt controls die voor fans van beide series vertrouwd aanvoelen. Daarnaast is er een gem-systeem geïmplementeerd. Dit systeem geeft het spel een extra laag door de spelers vooraf de keuze te geven uit verschillende power-ups. Vervolgens kunnen spelers deze inzetten in het gevecht door aan een bepaalde voorwaarde te voldoen. Spelers weten van elkaar niet welke gems ze hebben, wat zorgt voor extra spanning binnen het gevecht.

Nieuwste review

None

Street Fighter X Tekken is niet zo baanbrekend als Street Fighter IV, maar biedt een geheel andere en vooral innovatieve kijk op de bekende formule. Capcom heeft de game wel een beetje ontdaan van haar uitdagende charme, maar geeft hiervoor een vechtgame in de plaats die excelleert in heerlijke combo’s en veel extra’s. Genieten voor veteranen én nieuwkomers, dus!

9
Score
90
Score: 90
 • Pluspunten
 • heerlijke mix van twee werelden, unieke vechtstijlen blijven behouden, ook voor nieuwkomers, Street Fighter met wat extra’s
 • Minpunten
 • oogt voor de veteranen te toegankelijk, kan nog wel wat balanstweaks gebruiken

Artikelen

  10:30
  1
  Review
  10:30
  1
  Review
  Street Fighter X Tekken

Screenshots Xbox 360


Screenshots PlayStation 3


Screenshots PlayStation Vita