Game info

Stoked

Stoked is een snowboardgame met de nadruk op realisme. Spelers betreden een open wereld waarin weersomstandigheden een belangrijke rol spelen bij het maken van de keuze wanneer en waar te gaan boarden. Zo zijn sommige plekken pas begaanbaar wanneer er een paar dagen intensieve sneeuwval heeft plaatsgevonden. Zijn de weersomstandigheden niet goed? Dan is er altijd de keuze uit vijf verschillende gebieden, namelijk Almirante in Chili, Fuji in Japan, Diablerets in de Zwitserse Alpen, en Shuksan en Alaska in de Verenigde Staten. Je bestuurt je snowboarder in Stoked met de twee analoge sticks op de controller, terwijl je met de schouderknoppen in de lucht kunt bepalen wat voor 'grab' je uitvoert. Zo kun je de meest spectaculaire trucs uithalen, waarbij de uitvoering bepaalt of je een meer stijlvolle boarder bent, of juist een waaghals die de meest extreme dingen probeert. Uiteindelijk draait Stoked erom de aandacht van sponsors te trekken en zo een succesvolle carrière op te zetten.

Nieuwste review

None

Stoked is een geslaagde snowboardgame. De sfeer en uitgestrekte omgevingen zijn dik in orde en het uitgebreide tricksysteem vergt wat oefening, maar na een uur suis je in stijl de berg af. Het is dan ook jammer om te zien dat de uitdagingen die aangegaan moeten worden een zware domper vormen op het geheel. Daarnaast is het wel leuk om met anderen online op de berg rond te hangen, maar door een gebrek aan uitdaging en beloning wordt het al snel saai.

7
Score
70
Score: 70
 • Pluspunten
 • Snowboardgevoel. Grote vrijheid. Uitgebreid tricksysteem. Easy to learn, difficult to master. Zelf helikopter besturen
 • Minpunten
 • Challenges van zeer wisselvallig niveau. Online niet uitdagend

Artikelen

  12:24
  1
  Review
  12:24
  1
  Review
  Stoked

Screenshots Xbox 360