Game info

Still Life 2

Still Life 2 is het vervolg op de point-and-click adventure-game Still Life. Je stapt wederom in de schoenen van de vrouwelijke FBI agente Victioria McPherson en bent opzoek naar de lugubere seriemoordenaar uit het eerste deel. Dit keer wordt je naar Maine, een van de staten van de Verenigde Staten gestuurd, waar een seriemoordenaar genaamd de East Coast Tortuner moorden pleegt die heel erg lijken op die van de eerste seriemoordenaar. Net als in het vorige deel wissel je tussen twee personages. Het tweede personage in Still Life 2 is een van de slachtoffers van de seriemoordenaar: de journaliste Paloma Hernandez. Zij nam contact op met Victoria en speelt een belangrijke rol in het onderzoek. De East Coast Tortuner neem Hernandez echter gevangen. Als zowel Victoria McPherson en Paloma Hernandez beleef je het avontuur vanuit twee verschillende perspectieven. Als Victoria moet je de seriemoorden onderzoeken en als Victoria moet je zien te overleven nadat je gevangen bent genomen.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Waar de eerste Still Life een lichtpuntje was in het tot niche verworden adventuregenre, kiest het vervolg voor overbodige film- en tv-referenties boven een goed verhaal en een werkzame interface.</p>
    Score: 40 Slecht
    • Spannende muziek, het raadsel van Still Life 1 wordt opgelost
    • Verhaal mist structuur en spanning, puzzels zijn pixelhunts, krankzinnig inventarissysteem, slechte animaties, bugs, vervelende stemmen.

Artikelen

Screenshots PC


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord