Game info

Start the Party!

In Start the Party! kunnen spelers een feestje bouwen in twintig verschillende activiteiten. Hierbij komen allerlei voorwerpen om de hoek kijken, zoals zwaarden, hamers, tondeuses en ventilatoren. In verschillende uitdagingen worden deze voorwerpen gebruikt om te snijden, draaien, steken en schilderen. Je speelt de game met behulp van de PlayStation Move-bewegingscontroller. Deze gebruikt de PlayStation Eye-camera om bewegingen van de speler te registreren. De game kan door maximaal vier spelers tegelijk gespeeld worden, waarbij het dankzij de pass-and-play-optie mogelijk is om vier spelers te laten spelen via slechts één Move-controller.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Start the Party! is een heel plichtmatige en onoriginele minigame-collectie. Wanneer het plezier van het feit dat de Move zo goed werkt voorbij is, heb je de negen aanwezige games zo gezien en slaat de verveling toe. Bizar is het gebrek aan een echte multiplayer, wat ervoor zorgt dat je, ondanks dat alles perfect lijkt te werken, snel uitgekeken bent op deze launchgame.</p>
    Score: 50 Ondermaats
    • Move-controller als object op scherm zien is leuk, minigames besturen goed
    • Aanwezige games bieden totaal geen diepgang, geen echte multiplayer

Artikelen

Screenshots PlayStation 3


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord