Game info

Star Wars: The Force Unleashed

Star Wars: The Force Unleashed speelt zich af tussen de verhaallijnen van de films Episode III en IV. Deze periode is nooit eerder behandeld en je leert dan ook veel nieuwe dingen over het Star Wars-universum. In het spel ben je de geheime leerling van Darth Vader en moet je je meester helpen bij het uitroeien van de jedi. Daarbij kom je voor keuzes te staan die hun lot kan veranderen. In The Force Unleashed speelt The Force een hoofdrol. Dit is een mystieke kracht waar de beschermers van het heelal (de jedi) en hun vijanden (de sith) van gebruik kunnen maken. Ze kunnen objecten laten zweven, personen zonder ze aan te raken naar zich toetrekken, van zich afduwen en zelfs elektrische stroomstoten schieten. Er zijn vier hoofdvormen van The Force die de spelers zelf verder kunnen ontwikkelen. Bovendien is het mogelijk ze te combineren. Met Force Grip kun je bijvoorbeeld iemand in de lucht vastgrijpen om hem met Force Lightning af te maken. Bovendien is het spel helemaal aangepast op het gebruik van deze krachten. Zo wordt een vijand niet tegen een muur aangeduwd, maar wordt hij er dwars doorheen geramd. Daarbij reageert alles in de wereld op realistische wijze. Hout breekt als hout, glas versplintert als glas, planten buigen als planten. Ook de personages reageren realistisch op hun omgeving en op wat er met hun gebeurt. Een persoon op de vlucht zal daarom bijvoorbeeld altijd anders reageren waardoor situaties nooit twee keer hetzelfde zijn.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Star Wars: The Force Unleashed kent veel potentie, maar weet dit nauwelijks te benutten. Het verhaal en de physics mogen dan wel een nieuwe dimensie aan het Star Wars-universum toevoegen, maar de talloze technische mankementen en de beperkt uitgewerkte spelelementen doen het spel volledig de das om. Door de geweldige marketing zal het spel ongetwijfeld als warme broodjes over de toonbank gaan, maar LucasArts heeft blijkbaar nog altijd niet van haar fouten geleerd.</p>
    Score: 40 Slecht
    • Verhaal. Innovatief. Physics
    • Quick Time Events. Technische oneffenheden. Spelduur. Kunstmatige intelligentie. Repetitief

Artikelen

Screenshots Mobiel


Screenshots N-Gage


Screenshots Wii


Screenshots Xbox 360


Screenshots PlayStation 2


Screenshots PlayStation 3


Screenshots Nintendo DS


Screenshots PlayStation Portable


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord