Game info

Star Wars: Lethal Alliance

Star Wars: Lethal Alliance is een avontuur dat zich afspeelt tussen Episode III: Revenge of the Sith en Episode IV: A New Hope. Je speelt als de Twi’lek Rianna Saren en haar veiligheidsrobot hulpje Zeeo. Samen wordt je door de Rebel Alliance gehuurd om de planeten van de Imperial te infiltreren en het op te nemen tegen vijandelijke krachten. Je uiteindelijk doel zal het blootleggen zijn van het gevaarlijkste geheim van de Empire: de Death Star. Door de wapen en acrobatische vaardigheden van Rianna de combineren met de multifunctionele verdedigingssupport van Zeeo kun je een sterk team vormen. Alleen door samen te werken kun je je missies voltooien. Zo moet je holografische vermommingen gebruiken om bewakers van de Imperial om de tuin te leiden, al vliegend ontspannen en het opnemen tegen gigantische beesten. Tijdens je avontuur kom je op veel bekende locaties zoals Tatooine, Despayre, Danuta, Alderaan, Coruscant en Mos Eisley. Hier zul je veel bekende karakters en rassen uit het Star Wars universum ontmoeten waaronder Boba Fett, Kyle Katar, prinses Leia Organa, Darth Vader, Rodians, Quarren en vele stormtroopers.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Star Wars: Lethal Alliance is de eerste Star Wars game op de PSP en het is meteen raak. De sfeer komt goed terug, de actie is en blijft leuk en het samenspel tussen Rianna en Zeoo is goed uitgewerkt. Dan nemen we de niet perfecte camera en het soms falen van het locken voor lief. Een prima Star Wars titel voor de PSP! Maar ook niet meer dan dat. </p>
    Score: 70 Goed
    • Combi Rianna & Zeoo goed uitgewerkt. Star Wars sfeer blijft gehandhaafd. Vette actie
    • Autolock niet altijd perfect. Camera gaat soms eigen weg. Niet heel erg vernieuwend allemaal

Artikelen

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord