Game info

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky speelt zich af voor de gebeurtenissen van S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl. De game plaatst je in de schoenen van de huurling-s.t.a.l.k.e.r. Scar die vecht voor zijn leven in de Zone. In de nieuwe gebieden binnen de Zone leven verschillende s.t.a.l.k.e.r.s. in groepen die met elkaar in oorlog zijn. Scar komt tussen de verschillende facties te staan en het is aan de speler om te bepalen aan welke zijde hij de meeste kans heeft om te overwinnen. Net als zijn voorganger is Clear Sky een First Person Shooter in combinatie met een Role-Playing Game. Zodoende zul je niet alleen veel moeten schieten, ook moet je goed nadenken. Dat is ook nodig, want de tegenstanders zijn voorzien van een verbeterde kunstmatige intelligentie. De keuzes die zij in het slagveld maken zijn nu namelijk afhankelijk van de situatie waarin ze zich bevinden. Dat is uiteraard niet de enige vernieuwing in Clear Sky. Zo bevat de game veel nieuwe en verbeterde omgevingen, kun je nu ook snel reizen en is het mogelijk om bepantsering en wapens te repareren. Ook de multiplayer-modus is flink uitgebreid en kan nu met maximaal 32 personen gespeeld worden.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky heeft veel potentie, maar zit zichzelf vaak in de weg. De game is enerzijds fantastisch omdat je een prachtige, dynamische speelwereld mag verkennen, lekker kunt doen en laten waar je zin in hebt en er ook nog eens goed uitziet. Anderzijds wordt de game geteisterd door een overmaat aan bugs, is de moeilijksgraad soms ondoenbaar hoog en zijn er veel momenten waarin de ontwikkelkeuzes van GSC slecht uit de verf komen. Bijt je door alle onvermijdelijke minpunten heen dan staat je wel iets heel moois te wachten. Genoeg om een echt hoge score te verdienen is het niet, daarvoor maakt de game simpelweg teveel fouten.</p>
    Score: 70 Goed
    • The Zone is een heerlijke speelwereld. De wereld leeft en daar kun je gebruik van maken. Grafisch imponerend
    • Soms frustratie ten top. PDA en veranderen artefacten slaat de plank mis. Veel bugs

Artikelen

Screenshots PC


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord