Game info

Spider-Man: Shattered Dimensions

Spider-Man krijgt in Spider-Man: Shattered Dimensions te maken met vier compleet verschillende werelden. Baan je een weg door uiteenlopende terreinen zoals de jungle, stedelijke omgevingen en de droge hitte van de woestijn. Tijdens zijn avontuur krijgt Spidey te maken met verschillende eindbazen zoals Kraven, Goblin en Hammerhead. In elk van deze omgevingen krijgt de webslingeraar unieke krachten en vaardigheden. Ook verandert de manier van spelen per universum. Zo ben je als Amazing Spider-Man krachtig genoeg om vijanden met stoten en schoppen in elkaar te slaan, terwijl je als Spider-Man Noir heel voorzichtig te werk moet gaan en vijanden moet besluipen om met ze af te rekenen.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Spider-Man: Shattered Dimensions is zonder twijfel de beste Spider-Man-titel sinds Spider Man 2. Het leveldesign van het spel is erg gevarieerd, maar de lineaire opzet en het gebrek aan echt grote verschillen tussen de dimensies weerhoudt deze superheldengame hetzelfde te doen voor Spider-Man als wat Arkham Asylum heeft gedaan voor Batman.</p>
    Score: 70 Goed
    • Variatie in leveldesign, Noir-levels, visuele stijl, simpel en diepgaand
    • Lineair, bepaalde elementen keren te vaak terug

Artikelen

Screenshots Wii


Screenshots PlayStation 3


Screenshots Xbox 360


Screenshots PC


Screenshots Nintendo DS


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord