Game info

Spider-Man: Edge of Time

De speler kruipt in de actiegame Spider-Man: Edge of Time zowel in de huid van Amazing Spider-Man als in die van Spider-Man 2099 en speelt zodoende in twee verschillende periodes waarin hij een verstoring in de tijdstroom moet verhelpen. De superhelden moeten samenwerken om de toekomst voor dramatische gebeurtenissen te behoeden. De vroegtijdige dood van de Peter Parker uit de Amazing Spider-Man-serie zorgt namelijk voor een catastrofale toekomst voor Spider-Man 2099. Gebeurtenissen in het verleden zijn daarbij van invloed op de gameplay in de levels in de toekomst.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Spider-Man: Edge of Time zet een naadloze ervaring neer, doorspekt met de sterke humor waar Spider-Man bekend om staat . Dat er na de vier van Shattered Dimensions nu slechts twee Spider-Men speelbaar zijn, zorgt voor een hoger tempo en een beter vloeiende spelervaring. Het is jammer dat de besturing en het gebrek aan vrijheid deze ervaring flink afremmen.</p>
    Score: 65 Oké
    • Naadloos avontuur, twee verschillende speelstijlen, typische Spider-Man humor
    • Besturing, gebrek aan vrijheid

Artikelen

Screenshots Xbox 360


Screenshots PlayStation 3


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord