Game info

Spider-Man 3

In de game van Spider-Man 3, die gebaseerd is op de gelijknamige film, speel je niet alleen met onze geliefde spinnenheld, maar ook met zijn ‘donkere’ kant. Hierin heeft Spider-Man een zwart pak aan waarmee zijn krachten, bewegingen en uithoudingsvermogen anders zijn dan met het rode pak. Spider-Man krijgt hierdoor een heel arsenaal aan nieuwe spelbewegingen om zijn tegenstanders het stof te doen laten bijten. Het zwarte pak is echter moeilijk om te besturen, dat is de prijs die je betaald voor de unieke superkrachten. Spider-Man 3 speelt zich wederom af in New York. Spelers kunnen vrij staan en gaan waar ze willen in de enorme stad. Spelers kunnen zelf bepalen hoe ze het spel willen doorlopen. Gaan ze voor de primaire verhaallijn? Of volgen ze een alternatieve verhaallijn als ‘sidequest’. De stad zit vol met wolkenkrabbers waar je langs kunt slingeren. Tevens zijn er metro’s, is er verkeer en zijn er natuurlijk andere slechteriken bekend uit de film en stripboeken. Sterker nog: er zijn zelfs drie vijandelijke ‘gangs’ die de stad onveilig maken. Jij als Spider-Man kunt deze uitschakelen in de vele missies die het spel rijk is. De gangs maken verschillende delen van de stad onveilig. Spider-Man kan deze gangs verslaan. Hierdoor gaan de criminele statistieken in dat gedeelte van de stad omlaag. Gebeurt dit niet, dan word de chaos er alleen maar groter. Maar zo simpel zal dit niet gaan. De kunstmatige intelligentie van de tegenstanders is flink verbeterd, waardoor tegenstanders om hulp roepen, je proberen in de val te lokken en delen van de stad proberen te veroveren. Tevens bevat Spider-Man 3 een nieuw vechtsysteem. Hiermee kunnen spelers Spider-Man combo’s laten uitvoeren, deze aan elkaar proberen te linken en speciale aanvallen loslaten. Verder is elk personage in de game voorzien van nieuwe animaties en vechtstijlen waardoor de slagen, schoppen en ‘web-attacks’ van Spider-Man er oventuigend uit zien. Hoe meer bijzondere verrichtingen je met Spider-Man voltooit, hoe beter hij zal worden in verschillende vaardigheden. Zo word hij naarmate je verder komt in het spel slimmer, sneller en sterker waardoor hij bijvoorbeeld zwaardere objecten kan optillen. Eveneens zal hij nieuwe bewegingen leren, zoals speciale web-attacks en vechtmoves.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Een vervelende camera, matige graphics, nare gameplayfoutjes: genoeg redenen om dit spel momenteel te negeren en het te laten voor wat het is, een overdreven duur spel wat de 60 euro absoluut niet waard is. Het enige wat nog wel voor een glimlach op het gezicht kan toveren is cultheld Bruce Campbell, want zeg nou zelf, waar waren we zonder hem?</p>
    Score: 40 Slecht
    • Een grote stad met veel te doen. Voice-acting: de echte acteurs doen mee. Inclusief cultheld Bruce Campbell!
    • Karige graphics: allesbehalve next-gen. Uiterst vervelende camera. Veel gameplayfoutjes

Artikelen

Screenshots Game Boy Advance


Screenshots Xbox 360


Screenshots Wii


Screenshots PlayStation 3


Screenshots PlayStation Portable


Screenshots Nintendo DS


Screenshots PlayStation 2


Screenshots PC


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord