Game info

SpellForce 2: Faith in Destiny

Spellforce 2: Faith in Destiny is een standalone uitbreiding voor Spellforce 2, wat betekent dat de originele game niet nodig is om Faith in Destiny te kunnen spelen. De uitbreiding draait om mysterieuze krachten die tevoorschijn komen uit de schaduwen en de duisternis en de wereld Eo bedreigen. Het lot van de wereld ligt in de handen van de speler. Hij moet het bevel voeren over krachtige helden, grote legers opzetten en bondgenootschappen smeden om zo de kwade krachten het hoofd te bieden. Spelers krijgen in Faith in Destiny voor het eerst de mogelijkheid om draken te bereiden. Daarnaast bevat het spel bekende en onbekende personages, een compleet nieuw vijandelijk ras, nieuwe omgevingen, gebouwen, eenheden en nieuwe spreuken.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> SpellForce 2: Faith in Destiny is gedateerd, maar dat is geen verrassing. Wat wel verrast is het bij vlagen complete gebrek aan fantasie en tegelijkertijd de unieke naadloze overgang tussen RTS en hack en slash. Wat het spel goed doet, is plezier bieden aan mensen die niet zo veeleisend zijn.</p>
    Score: 60 Oké
    • Naadloze overgang tussen hack & slash en RTS, toegankelijk qua prijs en systeemeisen
    • Fantasieloos verhaal, gameplay is nergens echt top

Artikelen

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord