Game info

Sonic & SEGA All-Stars Racing

Sonic & SEGA All-Stars Racing is een party-racegame. Spelers rijden met verschillende SEGA-personages zoals Sonic, Tails, Dr. Eggman, Amigo en AiAi door verschillende omgevingen. Dit doen ze in hun eigen gemaakte voertuigen. Spelers moeten gebruik maken van de verschillende sluiproutes om als eerste over de finish te komen. Elk personage heeft een eigen All-Star move zoals de Super Sonic, Banana Blitz en Tails Tornado. Deze speciale vaardigheden geven de speler de gelegenheid snel weer terug te keren aan kop van de race. Verder is het circuit rijkelijk gevuld met power-ups en wapens om de tegenstanders het leven zuur te maken. Een race gaat in de game dus altijd gepaard met chaotische taferelen.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Sonic &amp; Sega All-Stars Racing is een heerlijk ongecompliceerde kartgame geworden die zowel alleen als met vrienden de moeite waard is. De game mag dan niet de originaliteitprijs winnen, maar afwisselende tracks, personages en een hoge mate van herspeelbaarheid maken deze titel tot een waardige concurrent voor Mario Kart.</p>
    Score: 80 Uitstekend
    • Prima partygame. Veel afwisseling. Lange speelduur
    • Weinig originaliteit

Artikelen

Screenshots Mobiel


Screenshots Wii


Screenshots iPad


Screenshots PlayStation 3


Screenshots Nintendo DS


Screenshots iPhone


Screenshots Xbox 360


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord