Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Game info

Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood

Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood is een RPG met Sonic in de hoofdrol. Het verhaal gaat dat Sonic vakantie neemt nadat hij Eggman heeft verslagen, waarna hij bericht krijgt dat Knuckles is ontvoerd door een groep, genaamd de Marauders. Eggman wordt niet de grote slechterik, maar in plaats daarvan komt er een twist in de game die teruggrijpt naar eerdere Sonic-games. Het spel speelt de eerste helft af in standaard Sonic-omgevingen, de tweede helft van het spel vindt plaats in een duistere wereld. In totaal zijn er elf party members te kiezen en hiervan heb je op elk moment er vier van tot je beschikking, die bij tijd en wijlen ook op te splitsen zijn. Op dit moment zijn er een zevental bekend: Sonic, Tails, Amy, Knuckles, Rouge, Shadow en Big the Cat. De gevechten zijn turn-based en vijanden zijn te zien op de kaart, er zijn dus geen random battles. Speciale aanvallen worden gedaan in de stijl van Elite Beat Agents en het spel bevat ook teamaanvallen. Tijdens het levelen van je personages kun je specificeren welke aspecten verbeterd worden.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood is een oerdegelijk rollenspel. Vooral het intense kleurgebruik, de vlotte gevechten en de diverse minispellen weten te overtuigen. Hier staat tegenover dat het verhalende aspect ietwat tegenvalt en het nergens exceptioneel wordt. Dit neemt echter niet weg dat Sonic Chronicles garant staat voor de nodige uren speelplezier en ook voor mensen met een antipathie tegen blauwe egeltjes de moeite waard is.</p>
    Score: 70 Goed
    • Chao’s. Gevechten. Kleurgebruik. Minispellen
    • Moeilijkheidsgraad. Conversaties. Verhaal

Artikelen

Screenshots (36)