Game info

Sonic and the Secret Rings

Sonic bladert door het klassieke boek “Arabian Nights”, wanneer hij plotseling wordt bezocht door het belangrijkste personage uit dat boek: de Geest. De Geest vertelt Sonic dat de laatste pagina’s van het boek op mysterieuze wijze gewist zijn en geeft Sonic de kracht om naar de wereld van het boek te reizen. Bewapend met zijn karakteristieke snelheid gaat Sonic op avontuur om de verloren pagina’s terug te vinden en de wereld van “Arabian Nights” weer naar zijn oude glorie te herstellen. De supersnelle egel Sonic komt met Sonic and the Secret Rings voor het eerst langsgerend op de Nintendo Wii. De besturing van deze Sonic-game is compleet aangepast speciaal voor de Wii-afstandsbediening. Zo zul je onder andere de boost- en katapultmoves op een compleet nieuwe manier ervaren. Naast het standaardavontuur waarin Sonic op hoge snelheid door de felgekleurde en levendige wereld van de sprookjes uit Arabian Nights scheurt, bevat Sonic and the Secret Rings dertig verschillende partygames. Deze kun je met vier personen spelen.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Sonic and the Secret Rings komt tot nu toe in 3D zo dicht mogelijk bij het oude 2D-plezier. Verre van perfect, maar een erg vermakelijke game. De besturing en camera willen nogal eens tegenwerken wanneer Sonic langzamer en achteruit gaat, maar de manier waarop de Wii-afstandsbediening wordt gebruikt is briljant gevonden. </p>
    Score: 70 Goed
    • De toffe dingen van de 2D-games naar 3D. Snelheid, snelheid en nog meer snelheid. Tof gebruik van de Wii-besturing
    • Controls en camera werken niet altijd mee. partygames zijn matig

Artikelen

Screenshots Wii


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord