Game info

SOCOM: U.S. Navy SEALs Fireteam Bravo 3

SOCOM: U.S. Navy SEALs Fireteam Bravo 3 vertelt het verhaal van de zoektocht naar ex-KGB agent Alexander Gozorov, die informatie heeft over een geheime aanval. Het is aan jou om hem te vinden en de aanval te voorkomen. Dit doe je als lid van een vierkoppig team van de U.S. Navy SEALs. In de verhaallijn van dit schietspel word je bijgestaan door drie computergestuurde tegenstanders, maar je kunt ook samen met drie menselijke teamgenoten missies uitvoeren. Het is in Fireteam Bravo 3 belangrijk dat je tactisch te werk gaat, dit doe je door in teamverband te werken en gebruik te maken van de omgeving om vijanden te slim af te zijn. In de multiplayermodus kun je zowel samen strijden als tegen elkaar, waarbij het mogelijk is om verschillende medailles te verdienen en in rank te stijgen.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> SOCOM U.S. Navy SEALs Fireteam Bravo 3 is een lollig actiespelletje, niet meer en niet minder. De paar uur dat je met de singleplayermodus bezig bent, zul je je zeker vermaken. Door de omslachtige besturing en een belachelijk sterk team werkt het allemaal niet zoals het zou moeten. De multiplayermodus is solide en uitgebreid.</p>
    Score: 60 Oké
    • Uitgestrekte singleplayerlevels. Uitgebreide multiplayer. Veel speelmodi
    • Slechte besturing. Teamgenoten veel te sterk. Tactiek volledig overbodig. Singleplayer uitermate kort

Artikelen

Screenshots PlayStation Portable


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord