Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Game info

SOCOM 3: U.S. Navy SEALs

U.S. Navy SEALs is het derde deel in de populaire SOCOM-serie op Sony's PS2. Hoewel de game zich voornamelijk richt op de online multiplayeroptie, heb je ook 12 missies om in je eentje door te spelen. De game belooft een grote mate van realisme dankzij de samenwerking met de Naval Special Warfare Command. De omgevingen in SOCOM 3 zijn vijf tot zes keer groter dan in het vorige deel. Deze zeer grote levels hoef je dan ook niet per sé te voet te doorkruisen: voor het eerst kan je in SOCOM ook gebruik maken met land- en watervoertuigen. Bovendien biedt de game uitgebreide mogelijkheden om de dertig verschillende wapens te customizen, waardoor er uiteindelijk 950 verschillende wapenconfiguraties mogelijk zijn.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>SOCOM 3: US Navy SEALs is een verfijnde evolutie van de voorgaande delen. Grotere levels en de aanwezigheid van bestuurbare voertuigen zijn hierbij een welkome tevoeging. De singleplayer mode valt bij de multiplayer mode helaas in het niet.</p>
    Score: 80 Uitstekend
    • Maximaal 32 mensen in een room. Aanwezigheid van voertuigen. Grote levels. Nieuwe gameplay modes
    • Matige AI. Implementatie van voertuigen had beter gekund

Artikelen

Screenshots (13)