Game info

Singularity

Singularity is een First-Person Shooter die volledig draait om het manipuleren van tijd. De Amerikaanse legerpiloot Nate Renko is neergestort op een mysterieus eiland waar tientallen jaren geleden een aantal uit de hand gelopen experimenten hebben plaatsgevonden. Tijdens deze mislukte experimenten ontstond de gevaarlijke stof E99, welke het tijdsverloop op het eiland dusdanig door de war gooit dat Nate zit constant beweegt tussen 1950 en 2010. Om enige invloed uit te oefenen op de verschillende tijdsdimensies in Singularity beschikt Nate over de zogenaamde Time Manipulation Device, ofwel de TMD. Met deze TMD is het voor Nate mogelijk om zowel vijanden als objecten te verouderen of te verjongen, waardoor het apparaat zowel te gebruiken is in gevechten als in de verschillende puzzels die je tegenkomt. Zo kunnen bijvoorbeeld jaren oude leeggeroofde ammunitiekisten in hun oorspronkelijke staat worden hersteld om hier alsnog gebruik van te maken. Naast een uitgebreid singleplayerverhaal bevat Singularity ook uitgebreide mogelijkheden om het met meerdere spelers tegelijk tegen elkaar op te nemen in de verschillende multiplayermodi. Ook hier kun je handig gebruik maken van de TMD, om zo tegenstanders vooruit of achteruit in de tijd te sturen.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Singularity is een traditionele shooter die leentjebuur heeft gespeeld bij andere games in het genre, maar is dankzij de sfeervolle presentatie en de mogelijkheid tot het be&iuml;nvloeden van de omgeving en tijd meer dan de moeite waard.</p>
    Score: 80 Uitstekend
    • Tijdsmanipulatie zorgt voor aantrekkelijke gameplay, actie geeft voldaan gevoel, sfeervol
    • Singleplayer redelijk kort, multiplayermodi stellen weinig voor

Artikelen

Screenshots PlayStation 3


Screenshots PC


Screenshots Xbox 360


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord