Game info

SingStar Vol. 3

SingStar keert terug naar de PlayStation 3 met dit derde deel in de karaokeserie. Dat betekent dat dit keer kunt gaan zingen en swingen met klassiekers van Michael Jackson, Barry Manilow, David Bowie, Queen, Lionel Ritchie en Kate Bush totaan meer recente hits van The Ting Tings, Timbaland, Dizzee Rascal, Sara Bareilles en Coldplay. SingStar Vol.3 zit net als de eerste twee delen vol met online mogelijkheden. Zo is je muziekcollectie onbeperkt uit te breiden via de SingStore en kun je lid worden van de zogeheten SingStar Scene. Hier kun je jouw met de PlayStation Eye opgenomen video's delen met iedereen die het maar wil zien en horen. SingStar Vol. 3 is in je eentje of met zijn tweeën tegelijk te spelen. Je kunt kiezen of je een wedstrijd doet, waarbij de beste zanger of zangeres er met de overwinning van door gaat, of juist in een duet te zingen, om samen zo veel mogelijk punten te scoren.

Nieuwste review

None

Singstar Vol. 3 is exact hetzelfde als de twee voorgaande delen op de PlayStation 3 en biedt evenveel vermaak. De voornaamste reden om deze game aan te schaffen ligt daarom in hoeverre je het kunt vinden in de nummers. Doordat er in deze game wat meer echt moderne nummers zit is dit voor velen wellicht de moeite waard.

6
Score
60
Score: 60
 • Pluspunten
 • Singstar blijft leuk met vrienden. Modernere nummers
 • Minpunten
 • Concept is aan een lichte opfrisbeurt toe. Kwaaltjes als rap nog steeds niet verbeterd. Waar blijven die draadloze microfoons?

Artikelen

  02:02
  1
  Review
  02:02
  1
  Review
  Singstar Vol. 3

Screenshots PlayStation 3