Game info

Shinobi

In Shinobi speel je als een ninja die zich door een vijftal missies moet slaan. In elk level zijn er een aantal gegijzelde mensen die je kunt bevrijden. Vijanden versla je door werpsterren naar ze te gooien of andere wapens te gebruiken. Er zijn in totaal vier wapens voor dichtbij en vier voor over een afstand.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Shinobi is bikkelmoeilijk. Zo moeilijk dat slechts een klein percentage gamers (dezelfde groep die een titel als Dark Souls op waarde kan schatten) het zal volhouden tot de latere levels in de game. Aan de voet van die flinke berg uitdaging staat echter wel een eerlijk gameplay-systeem dat bij elke stap voorwaarts beloont, uitdaagt en ervoor zorgt dat je blijft terugkeren om jezelf te verbeteren.</p>
    Score: 70 Goed
    • Feilloze besturing, combo-systeem werkt fantastisch
    • Tweede helft van de game verliest charme

Artikelen

Screenshots Xbox Live Arcade


Screenshots Nintendo 3DS


Screenshots Sega Master System


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord